Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/andinfo/domains/android-gsm.info/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 391
LG update duurdere smartphones naar Android 4 28nov

Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

LG update duurdere smartphones naar Android 4

Smartphone fabrikant LG heeft vandaag duidelijkheid gegeven over de smartphones uit haar assortiment die een update naar Android 4.0. krijgen. LG laat weten dat alleen de duurdere modellen uit haar Android lijn deze nieuwe versie van Android zullen krijgen. In Nederland gaat het voorlopig alleen om de LG Optimus 2X speed, de Optimus black en de Optimus 3d. Ook de Optimus LTE, die je in Nederland niet kunt kopen, zal geupdate worden naar Android 4.0.

De keuze voor een update van deze dure modellen is niet verrassend. LG’s smartphone divisie maakt al jaren verlies, een update van het complete assortiment aan Android smarthpones zal het bedrijf waarschijnlijk teveel geld kosten. Om de klanten van haar dure smartphones tegemoet te komen is waarschijnlijk gekozen voor deze strategie. Wanneer de genoemde modellen een update krijgen naar Android 4.0 is niet bekend. Waarschijnlijk zal in de loop van volgend jaar meer duidelijk worden.

LG is de laatste grote smartphone fabrikant die haar Android 4.0 plannen bekend maakt. Eerder al lieten HTC, Sony Ericsson, Samsung en Motorola weten wanneer hun Android toestellen de update naar 4.0. krijgen. Nu dus het goede nieuws voor bezitters van een LG Android smartphone.