Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/andinfo/domains/android-gsm.info/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 391
Sensation en Evo 3D krijgen definitief Android 4 07nov

Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Sensation en Evo 3D krijgen definitief Android 4

Op haar Facebook pagina liet smartphone fabrikant HTC weten welke van de door haar uitgebracht Android smartphones definitief een update krijgen naar Android 4.0. Van de door HTC uitgebrachte toestellen op de Nederlandse markt zijn alleen de Sensation en Evo 3D zeker van een update. Bezitters van een Sensation XE en Sensation XL mogen zich ook gelukkig prijzen omdat deze twee spin-offs van de originele Sensation ook Android 4.0 krijgen.

Minder goed nieuws is deze aankondiging voor mensen die een Desire S, Desire HD, Desire Z of Incredible S Android smartphone bezitten. Al deze toestellen vallen in eerste instantie namelijk buiten de Android 4.0 boot. Hoewel Android 4.0 volgens Google op deze toestellen prima zal draaien besloot HTC om deze smartphones voorlopig op Android 2.3 te laten draaien. Misschien dat in een later stadium deze toestellen alsnog Android 4 gaan krijgen. Daarnaast kan via een custom rom natuurlijk altijd de nieuwste versie van het Android OS geïnstalleerd worden.

HTC liet niet weten wanneer de Sensation en Evo 3D een update naar Android 4 krijgen. Zeker is wel dat dit in ieder geval niet eerder zal zijn dan begin volgend jaar. Op diverse fora is te lezen dat HTC werkt aan een uitrol van Android 4 op de Sensation en Evo 3D voor januari 2012. Nog even geduld dus voor trotse bezitters van de Sensation en Evo 3D.