Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/andinfo/domains/android-gsm.info/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 391

Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Acer werkt aan nieuwe Android tablets

Acer werkt momenteel hard aan nieuwe Android tablets op basis van de nieuwe Tegra 3 processor. Deze processor wordt ontwikkeld door Nvidia en zal in veel nieuwe Android tablets gebruikt gaan worden. Acer stopt deze dus in haar nieuwe tablets die als A510 en A511 door het leven gaan.

Beide nieuwe tablets hebben een resolutie van 1280 bij 800 pixels en ook draaien beide nog op Android 3.2. Nog geen Android 4.0 dus op deze apparaten van Acer. Het verschil tussen beide tablets zit hem waarschijnlijk in de afwezigheid van 3G op een van beide modellen.

Wanneer de nieuwe Acer tablets uitkomen is nog niet bekend. Wel zullen de A510 en A511 niet de eerste Android tablets zijn met een Tegra 3 processor aan boord. Die eer valt te beurt aan de Asus Transformer Prima. Die tablet, en opvolger van de Transformer, zal hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog in de winkel liggen.