Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Asus Transformer krijgt Android 4.0

De Asus Transformer was, totdat de Transformer Prime, uitkwam een van de best Android tablets die je voor je geld kon kopen. Afgezien van problemen met het backlight en de batterij heeft de tablet een prima scherm, een snelle processor en een degelijk uiterlijk. De tablet verkocht prima en op de redactie van deze site ligt al geruime tijd een Transformer.

Ook Asus staat nog steeds achter haar product. Het bedrijf laat namelijk weten dat de Transformer begin februari al een upgrade krijgt naar Android 4.0. Die versie is bekender onder de codenaam van Google zelf, Ice Cream Sandwich. Android 4.0 kent een groot aantal verbeteringen maar natuurlijk is het de eerste versie die zowel op tablets als op Android smartphones zal gaan werken.

De uitrol van Android 4.0 op de Asus Transformer zal volledig automatisch gaan. Zolang je Transformer via wi-fi verbinding heeft met internet zal de update naar ICS volledig automatisch verlopen. In gerelateerd nieuws liet Asus Singapore zelfs al weten dat morgen de update naar Android 4.0 al zou worden uitgerold. Of dat gerucht op waarheid berust is onbekend. Een uitrol in februari lijkt in ieder geval een stuk aannemelijker.