Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/andinfo/domains/android-gsm.info/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 391

Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Asus Transformer Prime review

Ben je op zoek naar de beste Android tablet die je nu kunt kopen? Dan is de Asus Transformer Prime de tablet die je moet hebben. Althans, dat is de conclusie van de review op T.net van de Asus Transformer Prime.

De Transformer Prime is de eerste Android tablet met een quad-core processor. Ook het scherm en de behuizing zijn een klasse apart in de niet altijd in kwaliteit uitblinkende wereld van Android tablets. De Transformer Prima is dan ook een erg dure tablet. Zijn voorganger de Asus Transformer kostte 399 euro, deze Transformer Prime gaat over de toonbank voor 599 euro.

transformer-prime-review

De review op T.net concludeert wel dat de opvolger van de eerste Transformer alle problemen van die voorganger grotendeels heeft opgelost. Zo is de dikte teruggebracht en zijn ook het gewicht en de gebrekkige media ondersteuning verbeterd. Helaas is de Transformer Prime die nu in de winkel ligt uitgerust met Android versie 3.2. En dat is jammer want had het bedrijf iets rustiger aan gedaan met het vernieuwen van de Transformer dan had Asus de Prime kunnen leveren met Android 4.0. Een update naar die versie komt er zeker nog aan maar toch had de Transformer Prime meer indruk gemaakt met die versie van Android.

Zoals gezegd is de Asus Transformer Prime flink aan de prijs. Wel is het model voor 599 euro compleet uitgerust met een dock, 32 GB opslaggruimte en een 10,1″ scherm. Ook kan gekozen worden een Prime zonder dock maar met 64GB geheugen. De prijs voor beide modellen van de Prime is gelijk. Als de prijs van de 64GB versie van de Asus Transformer Prime wordt vergeleken met de iPad of Galaxy Tab met evenveel geheugen dan is de Prime weer goedkoper trouwens.

Tenslotte zegt T.net in haar review van de Prime dat het verschil tussen de Asus Transformer en deze nieuwe Prime erg klein is. Had Asus gekozen voor een release begin 2012 dan had het verschil vanwege de Android versie veel groter kunnen zijn. En dat is dan ook gelijk de grootste manco aan de Asus Transformer Prima, hij biedt ondanks een prima scherm en dito behuizing niet genoeg meerwaarde voor het prijsverschil van 200 euro.

Bron.