Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Motorola Xoom 2 Android tablet prijzen

motorola-xoom-2-prijzen

motorola-xoom-2-prijzen

De Motorola Xoom 2 is de opvolger van de vorig jaar uitgebrachte Android tablet Motorola Xoom. Vandaag werden de prijzen bekend voor deze nieuwe Android tablet.
Uit een uitgelekte folder van een winkelketen blijkt dat de Android tablet van Motorola verkocht zal worden voor een prijs van 399 euro. Voor dit geld krijgt je als klant een tablet met een schermdiagonaal van 8,2 inch. Nog voor de komende kerstdagen zal de Motorola Xoom 2 in de winkels moeten liggen.

De prijsstelling van het instapmodel met 16GB aan opslagcapaciteit en WiFi is scherp: voor de eerste Motorola Xoom moest meer dan 600 euro betaald worden. Voor die hoe prijs kreeg de klant wel de beschikking over 32GB aan opslag capaciteit.

Over de precieze specificaties van de Motorola Xoom 2 is verder weinig bekend. Wel krijgt de tablet een IPS scherm en heeft de tablet een infrarood ontvanger aan boord waarmee diverse huishoudelijke apparaten bestuurd kunnen worden.

Naast de 8,2 inch versie zal Motorola ook een 10,1 inch variant uitbrengen van de Motorola Xoom 2. Wanneer dit Android model in de winkel zal liggen is nog niet bekend. De 8,2 inch Motorola Xoom 2 zal in ieder geval nog voor de Kerstdagen te koop zijn. Of deze nieuwe Android tablet met Android 4.0 uitgebacht zal worden is ook nog niet bekend.