Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Samsung haalt Galaxy Tab 7.7 van beursstand

samsung-galaxy-tab-7-7

samsung-galaxy-tab-7-7

In Berlijn vindt dit deze week de IFA plaats. De hele week worden nieuwe gadgets aan het publiek getoond. Ook Samsung staat op de beurs, dat bedrijf haalde echter zijn Galaxy tab 7.7 van de stand.
Deze actie van Samsung heeft logischerwijs veel stof doen opwaaien. Naar het blijkt heeft een Duitse rechter vrijdag een verkoopverbod voor de Samsung Galaxy tab 7.7 uitgevaardigd. Dit verbod was aangevraagd door Apple omdat de Galaxy tab 7.7 teveel op de iPad 2 zou lijken. Omdat de IFA plaatsvindt in Duitsland had Samsung geen andere keus dan de Galaxy Tab 7.7 van de beursvloer te verwijderen.

De Galaxy Tab 7.7 is al de tweede Android tablet van Samsung die in Duitsland een verkoopverbod krijgt. Ook de Galaxy Tab 10.1 was in Duitsland niet verkrijgbaar omdat ook deze Android tablet van het Koreaanse bedrijf inbreuk zou maken op patenten van Apple.

Inmiddels is laatstgenoemde tablet wel leverbaar bij onze Oosterburen. De precieze reden voor het verbieden van de Galaxy tab 7.7 is dan ook niet helemaal duidelijk. Deze Android tablet is namelijk vergelijkbaar met de 10.1, alleen de schermdiagonaal is anders.