Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Sony Ericsson Xperia Mini Pro review

sony-ericsson-xperia-mini-pro-review

sony-ericsson-xperia-mini-pro-review

Mijn vrienden van T.net publiceerden gisteren een uitgebreide review van de Sony Ericsson Xperia Mini Pro, een hele mond vol voor zo’n klein toestel. Om je een flinke portie leeswerk te besparen hieronder de conclusie van die review.
De review van de Sony Ericsson Xperia Mini Pro op T.net begint met de opmerking dat de Sony Ericsson Xperia Mini Pro vooral geschikt is voor mensen die veel op sociale netwerken als Facebook en Hyves zitten. Daarnaast zullen ook liefhebbers van een Blackberry mobiel en mensen die van een compacte Android telefoon houden goed met de Sony Ericsson Xperia Mini Pro uit de voeten kunnen.
De review gaat verder met de conclusie dat de hardware matige prestaties van de Sony Ericsson Xperia Mini Pro prima zijn. Het Android toestel presteert prima in de benchmarks en ook het uitschuifbare toetsenbord voldoet prima.
Nadelen van de Sony Ericsson Xperia Mini Pro zijn volgens deze review vooral de software en het gebrek aan intern geheugen. De Android software die op deze mobiel zit vol met extra programma’s die veel mensen niet zullen gebruiken. Daarnaast is dus de hoeveel intern geheugen van de Sony Ericsson Xperia Mini Pro aan de kleine kant.
Sony Ericsson levert voor een aardige prijs een meer dan aardig Android-toestel. De review besluit dan ook met de conclusie dat Sony Ericsson met de Sony Ericsson Xperia Mini Pro een goed Android toestel heeft afgeleverd voor een vriendelijke prijs.
Bron: TNET.