Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Eindelijk: ING telebankieren Android app

Vandaag bracht ING dan eindelijk de langverwachte Android applicatie uit waarmee je via je smartphone kunt telebankieren. De applicatie voor je Android telefoon en Android tablet is gratis downloaden in de market op je Android smartphone.

Met de ING telebankieren Android applicatie is het mogelijk om met je smartphone je betaalrekening te raadplegen. Ook kan met de app geld worden overgemaakt net zoals je dat via het reguliere telebankieren kan doen. Ook biedt de ING android applicatie live beurskoersen en rentestanden en ook is je betalingsgeschiedenis in te zien. Jammer is het feit dat de Android applicatie in vergelijking met de IOS versie van hetzelfde programma minder functionaliteit heeft.

Het heeft lang geduurd voordat ING met een telebankieren applicatie kwam. Andere banken gingen de ING al voor, zo werkte Rabobank telebankieren al geruime tijd op Android smarthpones. Voordeel van ING is dat telebankieren echt alleen met je telefoon kan. In tegenstelling tot de Rabobank, die een random reader gebruikt, krijg je bij de ING tan codes binnen via de SMS. Met deze tancodes kan geld overgemaakt worden.