Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Parental control op je Android smartphone

Kinderen zijn dol op smartphones: lekker Angry Birden of Alchemy spelen. Maar als ouder wil je niet dat je kind elke applicatie zomaar kan openen. Wellicht heb je betrouwbare informatie in je mailbox en ook bepaalde contact informatie of sms berichten houd je liever voor jezelf. Ook het onbewust kopen van applicaties uit de Market kan aardig in de papieren lopen.

Gelukkig is er nu een Android applicatie die je als ouder in de gelegenheid stelt welke programma’s je kind wel mag starten en welke applicaties je liever privĂ© houdt. Famigo is de naam van deze applicatie die parental control naar je Android smartphone brengt.

Als je de Famigo Sandbox applicatie voor het eerst opstart (download link hier) dan kijkt Famigo automatisch welke applicaties geschikt zijn voor kinderen. In de database die Famigo hiervoor gebruikt zitten uiteraard veel Android spelletjes. Daarnaast kun je met deze applicatie ook aangeven welke software en applicaties je je kinderen niet wil laten gebruiken.

Een andere handige toepassing van de Famigo Sandbox parental control software is de rapport-functie. Wekelijks krijg je een overzicht gepresenteerd met daarin de applicaties die je kind het meest gebruikt heeft. Heb je ervaringen met de Famigo Sandbox software? Deel dan je ervaringen in de reacties.