Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/andinfo/domains/android-gsm.info/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 391

Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Ziggo brengt tv-app naar Android

Afgelopen mei bracht Ziggo een tv-applicatie uit voor het iOS platform. Vandaag bracht de kabelboer dezelfde applicatie uit voor tablets die draaien op Android 3.0 en hoger. Met de TV-applicatie van Ziggo kan de electronische televiegids van Ziggo bekeken worden. Ook is het mogelijk om on-demand video te kijken en biedt de tv applicatie entertainmentnieuws.

De tv applicatie van Ziggo voor Android verschilt verder weinig van de iPad en iPhone versie. Zowel visueel als functioneel lijkt de Android app sprekend op de iPhone versie van de tv-app. De tv applicatie is vooral handig omdat je via de on-demand functie series, films en tv-uitzendingen terug kunt kijken.

Ziggo heeft grote plannen met de tv-applicatie. Zo zit er een versie voor Android smartphones in het vat en ook zal extra functionaliteit toegevoegd worden. Zo denkt Ziggo eraan om de tv te laten bedienen met je tablet of smartphone. Ook zou het streamen van media vanaf de Ziggo ontvanger naar een tablet mogelijk moeten worden.

Om tv te kijken via je Android tablet is het wel nodig om je tablet te updaten met de nieuwste firmware. Op veel tablets werkt de tv applicatie van Ziggo niet met oudere versies van deze firmware. Tenslotte werkt de Ziggo applicatie zowel voor klanten als niet-klanten van het bedrijf.