Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Root toegang op Samsung Galaxy Nexus

De Samsung Galaxy Nexus, de eerste Android smartphone met Android 4.0, is nog voordat hij uit is gekomen al geroot. Een Engelse ontwikkelaar ontwikkelde in zijn vrije tijd een super eenvoudige toepassing om je Samsung Galaxy Nexus als root te benaderen. Geen hele bijzonder prestatie, Android is voor het grootste gedeelte open source, de software is dus gemakkelijk te analyseren en aan te passen zodat je als root toegang krijgt tot je smartphone.

Grote voordeel van root toegang op een willekeurige Android smartphone is uiteraard de mogelijkheid om zelfgemaakt software op je GSM te draaien. Daarnaast is het veel gemakkelijker om illegale software op je Android GSM te draaien als je root toegang hebt.

De methode die je op deze pagina leest laat je je Samsung Galaxy Nexus als root benaderen zonder dat je daarvoor je rom geheugen, waar het OS op staat, hoeft te overschrijven. Eenvoudiger dan dit wordt het niet. Houd wel in de gaten dat het activeren van root-toegang op je Samsung Galaxy Nexus ervoor zorgt de de garantie op je smartphone komt te vervallen. Je activteert root toegang dan ook altijd op eigen risico.