Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Playstation Phone / Xperia Play review

xperia-play-review

xperia-play-review

De eerste reviews van de Playstation Phone, die tegenwoordig door het leven gaat als de Xperia Play, druppelen langzaam binnen. Hieronder de conclusie van de review over de XPeria Play die T.net publiceerde.
De review van de XPeria Play die deze grote site publiceerde is gematigd positief. Grootste vraagteken bij de XPeria Play is de vraag hoeveel mensen zitten te wachten op een combinatie tussen een Smartphone en een handheld gaming device. Dit is vooral belangrijk omdat goede verkopen uiteraard goed zijn voor het aanbod van games op de XPeria Play. Daarnaast is ook het formaat en dikte van de XPeria Play een serieus mankement. Door het onhandige formaat zal de XPeria Play vooral door gamers gekocht worden. Consumenten die op zoek zijn naar een smartphone die ook kan gamen zullen de XPeria Play links laten liggen.
Positief aan het toestel is vooral het innovatieve karakter van de XPeria Play. In de review wordt de hardware en software geroemd. Ook het feit dat de Xperia Play ondersteuning zal bieden voor veel PS1 en PSP games is positief.
Vanaf maart zal de Xperia Play te koop zijn in de winkels. Houd Android-GSM.info in de gaten voor nieuws over de Playstation Phone ofwel Xperia Play.
bron: t.net