Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Galaxy S II in 2012 update naar Android 4.0

samsung-galaxy-s-ii-android-4-update

samsung-galaxy-s-ii-android-4-update

Samsung Italiƫ liet gisteren weten dat haar huidige vlaggeschip, de Samsung Galaxy S II smartphone, pas volgend jaar een update zal krijgen naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).
Daarnaast liet Samsung ook weten dat het voormalige topmodel, de Samsung Galaxy S, geen update zal krijgen naar deze nieuwe versie van Android. Beide uitspraken over de update van Samsung toestellen naar Android 4.0 werden gepubliceerd via het Italiaanse telecomblog HDBlog.it. Dit weblog heeft normaliter prima contacten met Samsung, het lijkt dan ook erg waarschijnlijk dat Samsung haar toestellen dit jaar niet meer uitrust met Android 4.0.

Het is opvallend dat Samsung zo lang wacht met de uitrol van Android 4.0 op de best verkopende Android smartphone in het huidige assortiment. De sdk voor Android 4.0 kwam al eerder uit en komende maand zal de Samsung Galaxy Nexus, met Android 4.0, al in de winkels liggen. Samsung zou dus moeten weten hoe het zo snel mogelijk Android 4.0 op de S II uit kan rollen.

Naast de Samsung Galaxy S II zal in ieder geval de smartphone/tablet Samsung Note een update krijgen naar Android 4.0. Ook bijna alle Android tablets van Samsung die Honeycomb draaien zullen een update krijgen naar Android 4.0. De enige tablet die deze update niet krijgt is de 10.1V die Samsung speciaal voor Vodafone ontwikkelde.

Nu bekend is welke veranderingen er in Android 4.0 te zien zullen zijn is het wachten op andere fabrikanten. Zo wacht menig HTC Sensation bezitter met smart op het nieuws wanneer zijn of haar toestel Android 4.0 zal krijgen.