Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Galaxy tab 7.7 en Galaxy Note prijzen bekend

samsung-galaxy-note

samsung-galaxy-note

Op de IFA kondigde Samsung twee nieuwe Android devices aan. Zowel de Galaxy Note als de Galaxy Tab 7.7 werden geïntroduceerd op de Berlijnse elektronicabeurs.
Vandaag publiceerde een Engels telecomblog adviesprijzen voor zowel de Galaxy Note als Galaxy Tab. Die prijzen zijn vast even slikken voor veel liefhebbers van de Samsung gadgets. De Galaxy Tab 7.7 kost namelijk 799euro terwijl de Galaxy Note een adviesprijs mee heeft gekregen van 699 euro.

 

De hoge prijzen van beide Android smartphones worden mede veroorzaakt door de hoge schermdiagonaal in combinatie met het gebruikte Super Amoled scherm op beide toestellen. De gebruikte schermdiagonalen (7.7″ voor de Galaxy Tab en 5,3″ voor de Galaxy Note) zijn nog nooit eerder geleverd in de vorm van een Super Amoled scherm.

De adviesprijzen voor de Galaxy Tab en Galaxy Note gelden alleen voor Scandinavische landen. Wel heeft een Engelse telecomaanbieder de Galaxy Note als pre-order in haar prijslijst staan met een prijskaartje van omgerekend 685 euro.