Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/andinfo/domains/android-gsm.info/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 391

Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Goedkope Android telefoons

Een goedkope Android telefoon, ze bestaan bijna niet als je de reclames op de tv en in de folders leest. De Samsung, HTC en Sony Ericsson toestellen vliegen je om de oren, maar de prijzen voor die top-modellen zijn niet mals. Gelukkig zijn er, als je goed zoekt zeker, Android GSM telefoons te koop voor minder dan 100 euro. Nadelen aan deze goedkope Android toestellen zijn er natuurlijk, de lage prijs maakt aan de andere veel goed.

goedkope android telefoon van Samsung

Samsung budget GSM

Ben je op zoek naar een goedkope Android GSM kijk dan eens naar de ‘branded’ toestellen die de verschillende providers aanbieden. Dit zijn Android toestellen van onbekende fabrikanten die providers als Vodafone, KPN en T-Mobile met een eigen logo bedrukken. Je koopt dan een goedkope Android GSM met daarop een merk van Vodafone. Dit is echter een goedkope telefoon die door een onbekende fabrikant is gemaakt. Deze branded toestellen worden vervolgens verkocht door providers in combinatie met een goedkope sim-only of een prepaid simkaart.

Doordat de fabrikant vaak onbekend is betekent dit dat de telefoon lage specificaties heeft. Toch is zo’n goedkope Android GSM prima geschikt voor standaard taken als e-mail, browsen en social media. Daarnaast heb je zo’n toestel vaak voor een prijs die onder de 100 euro ligt. En dat is natuurlijk niets vergeleken met de prijzen van de topmodellen Android GSM’s.