Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

HTC Desire HD review

htc-desire-hd-review

htc-desire-hd-review

De HTC Desire HD is al weer een weekje of twee te koop in Nederland. Is de Desire HD van HTC de smartphone waar iedereen op heeft gewacht, of kun je beter een andere Android GSM kopen voor een goede smartphone ervaring?
De website tweakers.net publiceerde vandaag een uitgebreide review van de HTC Desire HD. Maar liefst 16 pagina’s lang weidt de site aan deze nieuwe Android GSM. Onder andere het scherm van de Desire HD, de afmetingen, de processor en de nieuwe Sense interface van HTC komen aan bod in de review. Ook de levensduur van de batterij en de camera zijn uitgebreid aan de tand gevoeld door de redactie.
Natuurlijk zijn de meeste mensen geïnteresseerd in de conclusie over de HTC Desire HD. De review is erg positief over het nieuwe topmodel van HTC. Vooral het scherm, de nieuwe Sense interface en de snelheid van de HTC Desire HD zijn pluspunten. Nadelen aan dit nieuwe model zijn er ook. Zo was het exemplaar wat in deze review getest werd niet helemaal goed gefabriceerd: de behuizing paste niet helemaal goed. Ook over de aan-en-uit-knop van de HTC Desire HD en de afwerking van de camera is deze review minder positief.
Toch besluit deze review dat de HTC Desire HD samen met de Samsung Galaxy S de huidige Android topmodellen zijn.
Wil je zelf een HTC Desire HD kopen? Kijk dan eens op de volgende pagina: Voordelige HTC Desire HD.
Bron: tweakers.