Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

HTC Desire Z review

htc-desire-z-reviewOok de HTC Desire Z is inmiddels te koop. Deze Android GSM is, naast de HTC Desire HD, het tweede topmodel van HTC dat de afgelopen maand zijn weg naar de winkelschappen vond. Is de Desire Z een goeie koop?
De website tweakers.net publiceerde, net zoals men al deed bij de Desire HD, ook van de HTC Desire Z een uitgebreide review. Om je 13 pagina’s met leeswerk te besparen hierbij een samenvatting van de review van de Desire Z.
Opvallendste kenmerk van deze nieuwe Android GSM is natuurlijk het QWERTY toetsenbord van de HTC Desire Z. De review op t.net begint dan ook met de conclusie dat dit toetsenbord het beste is wat je momenteel op het Android platform kunt kopen. Ook voelt de Desire Z heel degelijk en betrouwbaar aan en ziet het Android toestel er ook nog eens erg goed uit. Ook de Sense interface op de HTC Desire Z heeft een goede indruk achtergelaten. Deze software is op de GSM nog verder verbeterd.
Minpunten in de review van de Desire Z waren onder andere het wat mindere scherm van het toestel. Ook het feit dat het toetsenbord dichtklapt als de gebruiker op zijn rug ligt te typen is minder handig. Uiteindelijk zitten de aanraakgevoelige knoppen op de Desire Z erg dicht op het scherm, dit is natuurlijk niet erg handig.
De uiteindelijke conclusie is is dat de HTC Desire Z een prima toestel is voor mensen die perse een Android GSM met QWERTY toetsenbord willen hebben. In andere gevallen is een HTC Desire HD een betere keuzen, simpelweg omdat het scherm op dat toestel beter is. Lees de volledige review op tweakers.net.
Wil je zelf voordelig een HTC Desire Z of Desire HD kopen kijk dan eens bij Smartphonestunts door op onderstaande banner te klikken.