Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

HTC Desire Z review

htc-desire-z-reveiw

htc-desire-z-reveiw

De HTC Desire Z is naast de Desire HD het tweede topmodel dat HTC de komende maanden uit zal brengen. De Desire HD is nog niet uit maar Tweakers kreeg exclusief de kans om de HTC Desire Z te reviewen.
De markt voor Android GSM toestellen met een fysiek toetsenbord in het high-end segment van de markt is klein. Alleen Motorola levert twee toestellen. Met de HTC Desire Z hebben gebruikers die perse een toetsenbord onder hun smartphone willen een goed alternatief.
De reviewer van Tweakers is enthousiast over dit pre-productie model van de HTC Desire Z. Zo bevalt de uitgebreidere Sense interface van HTC en heeft het toestel Android versie 2.2 aan boord. Daarnaast werkt het toetsenbord prima, is de telefoon lekker plat en voelt hij stevig aan.
De minpunten van de HTC Desire Z is onder meer het feit dat de toetsen op het scherm erg dicht bij het fysieke toetsenbord zit. De HTC Desire Z zal binnenkort te koop zijn voor een prijs van 499 euro. Daarmee is deze Android GSM niet een van de goedkoopste.
bron: tweakers.