Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

HTC geeft gratis Wildfire toestellen weg

htc-wildfire-gratis-actie-htc

htc-wildfire-gratis-actie-htc

De introductie van de HTC Wildfire komt steeds dichterbij. Deze Android GSM van fabrikant HTC zal halverwege juli in de winkel terug te vinden zijn. Om de introductie van dit toestel extra luister bij te zetten organiseert HTC een speciale actie rondom de Wildfire.
Op de website htctje.nl, die HTC vaker gebruikt om nieuwe toestellen te promoten, zijn een aantal plaatsen gemarkeerd. Uiteindelijk blijft er op de kaart een plaats over waar HTC op de dag dat dit gebeurt een telefoonwinkel zal afsluiten met gele linten. Alle klanten die op dat moment in de winkel zijn krijgen een gratis HTC Wildfire. De komende weken kun je op de website zien waar HTC een winkel zal gaan sluiten en op welke datum dat zal gebeuren.
De HTC Wildfire is een HTC GSM gericht op de consument die veel met sociale netwerken doet. Zo is er Twitter, Facebook en Hyves integratie en is de telefoon uitgerust met HTC Sense skin die netwerken via socials nog eenvoudiger maakt. De HTC Wildfire draait Android 2.1 en heeft prima specs voor een goede prijs. Vanaf half juli ligt de HTC Wildfire dus in de winkel.