Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

HTC Sensation informatie

htc-sensation-review

htc-sensation-review

HTC werkte in het geheim aan haar eerste Android GSM met dual core processor. Twee weken geleden kondigde de Taiwanese GSM fabrikant dan toch haar vlaggenschip aan: de HTC Sensation.
T.Net publiceerde een korte review van de HTC Sensation. De gelukkige redactie aldaar kreeg namelijk een test-toestel van de HTC Sensation in handen waarmee ze mochten spelen.
De eerste indrukken van de Sensation waren erg positief. Het toestel is vooral supersnel door de dual core processor. Ook het scherm van het toestel is meer dan goed net zoals het design van de Sensation prima aanvoelt. De HTC Sensation lijkt qua design ook het meest op de HTC Desire S maar ligt fijner in de hand dan dat toestel.
Zoals altijd bij HTC toestellen met Android aan boord heeft men ook voor dit toestel de Sense interface over het Android OS gelegd. Voor de HTC Sensation is een heel nieuwe versie van Sense ontwikkeld die een goede aanvulling is op de Android versie 2.3 die op dit toestel geinstalleerd was.
Over prijzen en leverdata van de HTC Sensation is nog niets bekend. Waarschijnlijk is het model vanaf mei dit jaar verkrijgbaar. Goed nieuws dus voor de gadget liefhebbers: de HTC Sensation is een geduchte tegenstander van de Samsung Galaxy S2 en de LG Optimus 2x Speed.
bron: tweakers.