Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/andinfo/domains/android-gsm.info/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 391

Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

LG komt met Intel based Android smartphone

Na een teleurstellend smartphone jaar voor LG met weinig aansprekende toestellen hoopt LG in 2012 het tij te keren. Het Zuid-Koreaanse bedrijf liet namelijk weten dat het volgend jaar als eerste smartphone fabrikant een android toestel met Intel processor uitbrengen.

Ook Intel liet weten dat het samen met LG werkt aan een Android smartphone met Medfield processor. Vanaf maart moet de nieuwe LG smartphone in de winkels liggen. Naast een Intel processor zal deze nieuwe Android GSM ook Android 4.0 draaien. Verdere specificaties van het nieuwe toestel ontbreken vooralsnog. Het nieuwe LG toestel is de eerste smartphone met Android 4.0 en een Intel processor. Intel maakte namelijk vrij recent het Android besturingssysteem geschikt voor haar nieuwe mobiele Medfield processor.

De samenwerking tussen beide bedrijven is op zijn minst opvallend. Intel heeft weinig succes met haar processoren voor de mobiele markt. En zoals gezegd heeft LG weinig aandeel behaald op de smartphone markt in de afgelopen jaren. Waarom beide bedrijven dan toch met elkaar in zee zijn gegaan is niet bekend. Het kan natuurlijk zo zijn dat andere smartphone makers geen interesse hebben in een samenwerking met Intel, maar details hierover ontbreken.