Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

LG Optimus 2X Speed review

lg-optimus-2x-speed-reviewZoals aangekondigd is vanaf deze week de LG Optimus 2X Speed te koop in de Nederlandse winkels. Is deze Android GSM, de eerste met dual-core processor, de moeite waard? Lees hier de conclusie van de review op T.net
LG is dus de eerste GSM fabrikant die een Android GSM met een dual core processor uitbrengt. De Zuid-Koreaanse fabrikant stond niet bekend als een innovatief bedrijf, eerder waren mobiele telefoons van LG al verouderd voordat ze uitkwamen. Gelukkig is het roer om en werkt het bedrijf hard aan nieuwe GSM-toestellen met vernieuwende snufjes. En nu dus de LG Optimus 2X speed met dual-core processor.
T.Net publiceerde vandaag de eerste Nederlandse review van deze nieuwe Android GSM van LG. De ervaringen van de site met de LG Optimus 2X Speed waren wisselend. Zo is de review enthousiast over het scherm, de dual core processor en het gebruiksgemak van het toestel.
De review is minder enthousiast over de software op het toestel. Natuurlijk mankeert het niet aan Android maar de schil van LG over het besturingssysteem is hier en daar wat minder handig. Ook de camera en bijbehorende applicatie zijn niet stabiel. Het systeem blijft hangen en geeft veel storingen als de camera gebruikt wordt. Ook de dual-core processor in de LG Optimus 2X Speed wordt niet optimaal benut, de software van LG lijkt niet altijd de volledige snelheid van de GSM te gebruiken.

bron