Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Meer informatie over de HTC Pyramid

htc-pyramid-android-smartphone

htc-pyramid-android-smartphone

Vandaag doken nieuwe foto’s op van de HTC Android, de eerste HTC Smartphone met dual core processor. In tegenstelling tot eerdere geruchten, die van een exclusieve USA release spraken, lijkt het toestel ook in Europa verkocht te gaan worden.
De foto’s van de HTC Pyramid, geplaatst op het XDA Developers forum, bevestigen veel van de geruchten rondom deze nieuwe Android smartphone. Zo zal het toestel over een dual-core processor beschikken die op 1,2 GHZ zal draaien. Deze processor werd ontwikkeld door Qualcomm. De HTC Pyramid zal het moeten doen met 768MB aan werkgeheugen en zal een 4,3″ scherm hebben. Het scherm zal een voor HTC nog ongebruikelijke resolutie draaien. Het scherm van de HTC Pyramid meet namelijk 920 bij 540 pixels. Ook heeft de Pyramid maar liefst twee camera’s aan boord.
Het lijkt er daarnaast op dat de Pyramid dus ook in Europa uitgebracht gaat worden. Het toestel op de foto’s heeft namelijk geen enkel logo. Dit is in tegenspraak met de eerdere geruchten die van een T-Mobile USA release spraken.
Op de release datum en definitieve specs van het nieuwe toestel van HTC moet nog even gewacht worden. Een officiƫle HTC aankondiging zal in ieder geval niet lang op zich laten wachten.