Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Motorola Droiz Razr in de verkoop *update*

In Amerika gaat vandaag, op 11-11-2011, de Droid Razr in de verkoop. Over deze nieuwe smartphone van Motorola met een oude naam las je al eerder toen wij de Droid Razr aankondigden. Hoevel het toestel vandaag officieel in de verkoop gaat zullen veel consumenten pas over 2 weken hun nieuwe smartphone in handen hebben: de levertijd bedraagt namelijk zo lang.

Natuurlijk kun je overal op internet al reviews van de Droid Razr lezen. In de de review van Androidguys vind je veel foto’s van de Droid Razr. Ook is de review aardig positief over deze nieuwe Android smartphone. Vooral het design, de snelle processor en het perfecte scherm van de Droid Razr vallen op.

Nadelen komen ook naar voren. Zo is de batterij van de Razr niet om over naar huis te schrijven. Deze is erg snel leeg ook als je WiFi en andere energieslurpende zaken (GPS, Sync) uitzet. Verder werkt ook mobiel internet een hoog energieverbruik in de hand. Een ander nadeel van de Droid Razr is dat de gsm niet altijd even handig met een hand te bedienen is. Maar dit nadeel heb je met veel Android smartphones. Hier op de redactie lopen gebruikers van een Samsung S2 en een Sensation rond die hun toestel ook niet altijd met een hand kunnen bedienen.

De review van de Razr sluit af met de conclusie dat het toestel prima functioneert en dat het design en vooral de dikte van het toestel erg bijzonder zijn. Of en wanneer de Droid Razr in Nederland te koop zal komen is nog niet bekend.

Update
Ja dus: een groot aantal webshops verkoopt inmiddels de Razr aan Nederlandse Android liefhebbers! Check de pricewatch van tweakers voor verkoopadressen en prijzen van de Motorola Droid Razr