Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/andinfo/domains/android-gsm.info/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 391

Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Nieuwe Android smartphone: Sony Xperia S

Sony kondigde op de CES als een van de weinige Android smartphone producten een nieuw model aan. De andere fabrikanten als HTC, Samsung en LG lijken te wachten op de MWC in Barcelona. Maar van Sony dus wel een nieuw toestel: de Xperia S. Een bijzonder toestel als het aankomt op de naam: het is namelijk de eerste NXT generatie smartphones van Sony, zonder Ericsson dus.

Ook de specificaties van deze Xperia S zijn prima: het toestel beschikt over een 4,3″ 720P scherm maar ook de camera met een 12MP lens is een prima spec. Daarnaast zal de dual-core processor van Qualcomm waar de Xperia S op draait een goede performace weten neer te zetten. Een nadeel aan de Xperia S is de Android software die Sony Ericsson meelevert. Standaard zal de Xperia S namelijk nog met Android 2.3 geleverd worden.
xperia-s-android
Wanneer de Xperia S in Nederland te koop zal zijn is nog niet bekend. Wel werd bekend gemaakt dat Sony de Xperia S in maart zal uitbrengen in de VS. Dit nieuwe toestel van Sony lijkt een goede stap te zijn op weg naar een positie in de high-end smartphone markt die nu nog gedomineerd wordt door HTC en Samsung.