Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Nieuwe Android toestellen: HTC Lexikon en HTC Bee

htc-Lexikon-htc-bee-nieuwe-android-toestellen

htc-Lexikon-htc-bee-nieuwe-android-toestellen

15 September houdt HTC een release event waar het bedrijf een groot aantal nieuwe Android toestellen zal introduceren. Natuurlijk zal de HTC Desire HD er getoond worden en ook de Desire Z zien we er vast terug. Ook zal HTC waarschlijk de HTC Lexikon en de HTC Bee presenteren.

HTC Lexicon Android GSM

De HTC Lexikon is een Android toestel met als belangrijkste kenmerk een full qwerty toetsenbord. Verder heeft de GSM een 800MHZ Qualcomm processor aan boord en zal het scherm 3,8″ meten. Dit scherm heeft een resolutie van 800 * 480 pixels. Ook heeft de HTC Lexikon een 5mp camera. De HTC Lexicon draait op de nieuwste versie (2.2) van Android.

HTC Bee Android GSM

De HTC Bee is een budget model. De processor draait op 500MHZ en het scherm meet slechts 3,2″. Ook de resolutie van het scherm is aan de lage kant met 320 * 240 pixels. Ook op de HTC Bee zal Android 2.2 standaard meegeleverd worden.
Beide nieuwe telefoons van HTC zijn bedoeld voor de Amerikaanse markt. De toestellen werken namelijk met de in Amerika gebruikte CDMA netwerk technologie. Of HTC van plan is om GSM versies van de Lexikon en Bee te maken is niet bekend.