Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Nieuwe dualcore smartphone: HTC Sensation

htc-sensation-android-smartphone

htc-sensation-android-smartphone

HTC kondigt naar verluidt vandaag een nieuwe smartphone aan. Dit nieuwe Android toestel heeft de beschikking over een dual core processor van Qualcomm en heeft de naam HTC Sensation meegekregen.
De Android kenners snappen na deze aankondiging natuurlijk al dat de HTC Sensation de nieuwe naam is voor de HTC Pyramid. Dit Android toestel dook enige tijd geleden in het geruchten circuit op als de eerste HTC Android smartphone met dual core processor.
De Qualcomm proc die in de HTC Sensation zit is een nieuwe model uit de Snapdragon lijn. Het model in de Sensation zal zijn werk doen op 1,2 ghz. Grote voordeel van deze dual core processor in vergelijking met de Tegra2 uit onder andere de LG Optimus 2X speed is dat dit processor zijn werk asynchroon doet. Dit heeft als grote voordeel dat het stroomverbruik flink lager is als de processor maar een core gebruikt.
Naast een dual core processor zal de HTC Sensation ook een 4,3″ scherm hebben met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Over prijzen en een release datum van de HTC Sensation smartphone is nog niets bekend.