Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/andinfo/domains/android-gsm.info/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 391

Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Samsung Galaxy Nexus review

samsug-galaxy-nexus-review

Galaxy Nexus review

T.net publiceerde vandaag een review van de nieuwe Samsung Galaxy Nexus, de eerste smartphone die draait op Ice Cream Sandwich, ook wel bekend als Android 4, lees hier de belangrijkste punten uit de review van de Samsung Galaxy Nexus.
Om met de deur in huis te vallen: de Samsung Galaxy Nexus is een van de betere Android smartphones die vandaag de dag op de markt zijn. Hardware matig valt het toestel tegen, de Galaxy SII is bijvoorbeeld sneller en ook de Sensation doet het in de benchmarks soms beter en soms minder dan de Galaxy Nexus.

Toch doet de Galaxy Nexus precies waar hij voor bedoeld is. De Android smartphone is namelijk perfect geschikt om Android 4.0 te draaien. Google kan op de Galaxy Nexus precies laten zien hoe andere GSM fabrikanten aan de slag moeten met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Hardware matig doet de Galaxy Nexus onder voor de Galaxy SII, toch zijn de specs van het toestel prima. De processor van het toestel is van het Omap4460 type en doet ondanks zijn single-core erg snel aan. Daar werkt uiteraard de hardware matige versnelling van de Android 4.0 interface ook aan bij. Verder is het scherm van de Galaxy Nexus van erg hoge kwaliteit.

De Galaxy Nexus valt verder vooral op door Android 4.0. Deze versie van Google besturingssysteem voor smartphones is weer een stuk doordachter dan versie 2.3 voor smarthpones die aan deze versie vooraf ging. Android 4.0 is een samensmelting tussen de systemen voor tablets en smartphones. Heb je al een Android tablet dan is de overgang naar Android 4.0 klein. Vooral de hardware matige versnelling van de interface is een goede vooruitgang. Hierdoor werken een aantal animaties een stuk sneller waardoor de user experience van Android 4.0 toestellen erg dichtbij die van Apple’s IOS komt.

samsug-galaxy-nexus-review

Samsung Galaxy Nexus

De Samsung Galaxy Nexus is een prima Android smartphone voor de early adaptors. Mensen die liever een perfect werkende Android gsm willen helpen kunnen beter nog even wachten of misschien een Galaxy SII of Sensation kopen. Daar zal Android 4.0 naar alle verwachting ook voor beschikbaar komen.