Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Samsung Galaxy S II vanaf vandaag te koop

Samsung Galaxy S II kopen

Samsung Galaxy S II kopen

De Samsung Galaxy S II Android GSM van Samsung is vanaf vandaag te koop. Het vlaggenschip van de Koreaanse GSM fabrikant gaat vandaag in 120 landen in de verkoop. Helaas moeten we in Nederland nog een paar weken wachten.
In Engeland is het toestel al te koop voor consumenten. Bij de provider O2 kost het de Samsung Galaxy S II zonder abonnement 399 GBP. De release in Nederland vindt waarschijnlijk plaats ergens halverwege mei. Over de prijs van de Samsung Galaxy S II bij Nederlandse webshops is nog weinig bekend.
De Samsung Galaxy S II is de eerste Android GSM van Samsung. Het toestel heeft een dualcore Exynos processor aan boord. Dit exemplaar doet zijn werk op 1,2GHZ. Door tekorten van dit model processor is het waarschijnlijk dat de Samsung Galaxy S II in Nederland te koop komt met een Tegra processor van NVidia.
Ook het scherm van de Samsung Galaxy S II zorgt voor problemen. De toestellen die nu te koop zijn hebben een Super Amoled Plus beeldscherm met een diagonaal van 4.3″. Ook van het scherm van de Samsung Galaxy S II zijn weinig exemplaren leverbaar. Daarom komt de Samsung Galaxy S II ook te koop met een Super Clear LCD scherm.