Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Sony Ericsson werkt aan 720p Android smartphone

Sony Ericsson werkt hard aan een nieuwe Android smartphone met een 720p scherm. Deze smartphone luistert naar de codenaam ‘Nozomi’ en zou de eerste Sony Ericsson smartphone met een resolutie van 1280 bij 720 pixels zijn.
De Sony Ericsson Nozomi toont die pixels op een scherm van 4,3″ en de eerste plaatjes van deze smartphone lekten gisteren via een Herbreeuws Android blog. Naast de hoge schermresolutie zijn ook de verdere specs van de Nozomi prima. Zo draait het toestel volgens de geruchten een dual-core processor die draait op 1,5 Ghz. De processor beschikt over een ingebouwde ARMv7 instructieset waarmee de prestaties nog hoger zouden kunnen uitpakken.

Verder is op de afbeelding te zien dat de Sony Ericsson Nozomi een front- en back camera heeft waarmee het toestel zou kunnen videobellen. Het opslaggeheugen bedraag 32GB terwijl het werkgeheugen 1GB groot is. Ook heeft de Nozomi een ingebouwde 12MP camera.

Of en wanneer deze Android smartphone in Europa uit zal komen is nog onbekend. De eerste geruchten spraken namelijk van een exclusieve release op de Japanse markt. Toch is het zeer aannemelijk dat Sony Ericsson, als antwoord op de concurrentie in Europa, ook hier op korte termijn Android smartphones met een 720P scherm uit wil brengen. De eerste afbeeldingen van de Sony Ericsson Nozomi zijn in ieder geval veelbelovend.