Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Sony Ericsson X10 mini review

sony-ericsson-x10-mini-review-android

sony-ericsson-x10-mini-review-android

Tech site tweakers.net publiceerde vandaag een uitgebreide review van de Sony Ericsson X10 mini. Dit Android toestel is te zien als het kleine broertje van de Sony Ericsson X10, zo heeft de X10 mini een 600MHZ processor in plaats van de 1GHZ Snapdragon in de X10.
Tweakers.net keek naar een groot aantal aspecten van de X10 mini zoals de accuduur, het 2,7″ scherm en de Android software. In de conclusie komt de Sony Ericsson X10 mini er goed uit. Zo was de reviewer te spreken over het formaat van deze Android GSM. Ook biedt de GSM veel waar zijn geld. Uiteindelijk blijkt ook dat de Sony Ericsson X10 mini prima overweg kan met Android: het toestel werkt lekker vlot.
Minpunten aan het toestel zijn er natuurlijk ook. Allereerst is het jammer dat SE X10 mini versie 1.6 van Android draait. Ook over het scherm is de reviewer niet te spreken, de resolutie is namelijk aan de lage kant wat vooral bij het browsen over internet vervelend kan zijn. Uiteindelijk gaat ook het invoeren van tekst niet erg gemakkelijk.
De Sony Ericsson X10 mini is te koop vanaf 237 euro. Voor die prijs heb je het toestel, koop de GSM in combinatie met een abonnement bij een mobiele provider dan is hij vanaf 0 euro te krijgen.