Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Sony Ericsson Xperia Arc review

xperia-arc-review

xperia-arc-review

Vandaag bracht Sony Ericsson haar nieuwe Android GSM, de Xperia Arc, uit in Nederland. T.Net publiceerde een review van de Xperia Arc van maar liefst 14 pagina’s. Lees hier de conclusie van deze uitgebreide review.
De Xperia Arc is dus het nieuwe paradepaardje van de Zweeds/Japanse telecomgigant. En toch zal de Xperia Arc de komende tijd in de schaduw staan van de Playstation Phone die Sony Ericsson tegelijkertijd uitbracht. Een slechte zaak, de Xperia Arc is namelijk een prima Android GSM met goede specificaties.
Grootste pluspunt aan de Xperia Arc in de review is het erg goede scherm op het toestel. Het scherm behoort tot de beste schermen die er op de markt zijn. Ook Android versie 2.3.2. is helemaal van deze tijd en de UX skin die Sony Ericsson over Android heen legt ziet er prima uit. Belangrijker is dat het toestel ook nog eens erg prettig werkt. Uiteindelijk is het formaat en het gewicht van de Xperia Arc een groot pluspunt.
Nadelen zijn er ook. Zo concludeert de review dat de batterijduur van de Xperia Arc onder de maat is. Ook over de hardware is de review minder goed te spreken. De Xperia Arc draait op de MSM8255 chipset die enigszins achterhaald is. Uiteindelijk is de internet verbinding op de Xperia Arc niet super stabiel.
Als grootste nadeel aan de Xperia Arc wordt echter het gebrek aan een snelle processor genoemd. Had de Arc een dual core processor gehad en wat meer accuduur dan was het toestel nu tot de top van de smartphone markt gaan behoren.
Bron: tweakers