Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Sony Ericsson Xperia Play review

sony-ericsson-xperia-play-review

sony-ericsson-xperia-play-review

De Xperia Play stond voor de release bekend als de Playstation Phone. Inmiddels is het nieuwe Android toestel van Sony Ericsson een week te koop in Nederland en de eerste reviews van de Xperia Play druppelen binnen.
Zoals meestal met nieuwe Android GSM toestellen is T.Net een van de eerste met een review van de Xperia Play. 15 Lange pagina’s wijt de review aan de Xperia Play, een flinke lap tekst, maar wat je vooral wilt weten is een antwoord op de vraag ‘is de XPeria Play net zo goed als een PSP?’. Daarom hier een korte samenvatting van de review van de Sony Ericsson Xperia Play op eerder genoemde site.
De review is vooral enthousiast over het baanbrekende principe van de Xperia Play. Vele andere GSM fabrikanten worstelen namelijk met de vraag hoe een Android telefoon zich moet onderscheiden van de concurrentie. Een Android smartphone vooral bedoeld om te gamen is een principe.
Jammer is wel dat de ontwikkeling zo lang heeft geduurd. De XPeria play loopt hardwarematig behoorlijk achter de op de concurrentie. Door de zwakke processor in de Xperia Play wordt in de review geconcludeerd dat grafisch een en ander niet super is.
Een tweede probleem dat in deze review gemeld wordt is het gebrekkige scherm. Het scherm op de Xperia Play is op zijn best matig te noemen. Vooral buiten gamen op een zonnige dag zal niet meevallen. Daarnaast is ook de accuduur van de Sony Ericsson Xperia Play niet al te best. Tel daarbij op dat gepauzeerde games actief blijven als je ze niet helemaal afsluit en je snapt dat de accu vaak opgeladen moet worden.
De review van de Sony Ericsson Xperia Play op T.Net is verder vrij positief. Wil je echt gamen op een Android Smartphone dan is de Xperia Play de juiste keuze.
bron: t.net