Zoekwoorden

Gesponsorde koppelingen

Gerelateerde berichten

Deel dit

Twee nieuwe Sony Xperia smartphones op komst

Op een Xperia blog zijn gisteren foto’s opgedoken van twee nog onaangekondigde Sony smartphones uit de Xperia lijn. Normaliter staat er op een Xperia smarthpone het Sony Ericsson logo. Op deze nieuwe Xperia smartphones is alleen het Sony logo zichtbaar.

De foto’s doken voor het eerst op op het Xperia Blog. Dit blog publiceerde de foto’s maar liet verder niets weten over het echte bestaan van deze nieuwe smartphones. Ook namen en specificaties van beide nieuwe Android GSM’s ontbreken. Op een van beide foto’s is wel een datum te lezen. Op deze foto is de datum 12 januari zichtbaar. Op die datum vindt in Las Vegas de CES plaats, dus wellicht dat Sony daar deze nieuwe Xperia smartphones aan gaat kondigen.

Op een van de foto’s is een lock-screen zichtbaar waarop duidelijk de nieuwe layout van ICS (Android 4.0) zichtbaar is. Dit maakt het waarschijnlijk dat deze beide nieuwe smartphones Android 4.0 zullen draaien. Ook de traditie van Android op een Xperia toestel doet vermoeden dat deze telefoons van Android 4.0 voorzien zullen worden. Vooralsnog is verder niets bekend over deze nieuwe Xperia telefoons van Sony Ericsson. De komende maand zal ongetwijfeld meer nieuws volgen.